Sukob muzičara i jutjubera privukao je ogromnu pažnju, ali je izazvao i brojne sumnje.

Mihajlo Veruović Vojaž i Baka Prase godinama unazad ratuju, usled čega je javnost imala priliku da vidi brojne uvrede od strane jutjubera upućene muzičaru, koji je tek juče, 15. juna, žestoko odgovorio.

Njihov „onlajn“ sukob i danas se nastavio, a tom prilikom pale su nikad teže reči, u kojima je Veruović Ilića nazvao svojim fanom, koji guta palačinkarinu za preglede.

Ove prozivke privukle su veliku pažnju publike, a ubrzo su njihovi instastoriji osvanuli i na TikToku. Međutim, osim onih koji zauzimaju strane u ovoj svađi, mnogo je onih koji smatraju da je njihov „rat“ – insceniran.

U prilog tome svakako govori i to što se Mihajlo i Bogdan na društvenoj mreži Instagram, uprskos žustrim prozivkama, još uvek prate, a šta je istina – ostaje da vidimo.

sledeća vest

TV

Ako Zapad bude nametao svoj mir, Putin će biti prinuđen da reaguje! Stvara se nova mapa Starog kontinetnta Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO) Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

Live TV

Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o aktuelnim ratnim žarištima u svetu, odnosima Rusije i Zapada, ali i o mirovnom samitu u Švajcarskoj, govorili su gosti prof. Miloš Laban, politički analitičar, Danijel Simić, osnivač portala „Frontal.rs“, Dejan Jelača, novinar i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju.

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst