Poznati glumac Lazar Ristovski (71) od prošle godine uživa u ljubavi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a o njihovoj romansi ne prestaje da se priča, te se njihova razlika u godinama često komentariše.

Anica je na društvenim mrežama nedavno podijelila poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželjela da ih svi vide.

“Čestitke na hrabrosti što slijedite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namjere časne!”, pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

“Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svjedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobijedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. “Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju”, živjela!”, navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pjesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.

“Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumiju, nažalost, ne razumiju jer nisu osjetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje!”, napisao joj je bio jedan korisnik Instagrama, pa je Lazićeva javno navela: “Jedna od najljepših poruka danas, hvala!”.

(Express / CDM)

Originalni tekst