Nezaustavljivi duo – Quavo Lana Del Rey predstavljaju dominantan i hrabar singl „Tough“ koji donosi priču o trnovitom životnom putu i zajedništvu uprkos svakoj prepreci! Fuzija snenih tonova i vokala koji su proslavili legendarnu Lanu i „tvrdog“ repa po kom je poznat bivši član grupe Migos već je jedan od najaktuelnijih dueta ove godine. Uz numeru, objavljen je i eteričan muzički video čiju režiju pored samih muzičara potpisuje Wyatt Spain Winfrey.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Na novoj pesmi mi se pridružio najtvrđi reper kog poznajem, Quavo. Hvala svima koji su pomogli da se ovo realizuje“, podelila je Lana Del Rey na svom zvaničnom Instagram profilu, a Quavo je svojim pratiocima takođe ovu numeru najavio kao „najtvrđe izdanje ovog leta“.

Ovo izdanje je veliki povratak Lane Del Rey u trep kao žanr u kom se naročito pronalazila u ranijim fazama svoje karijere, a reakcije slušalaca govore da je to bila dobra odluka, budući da najava za singl koju su muzičari podelili na svom Instagram profilu broji više od 40 miliona pregleda za manje od 24 časa. Lani nisu strane ni kolaboracije sa slavnim reperima, s obzirom da je u više navrata sarađivala sa reperom A$AP Rocky-jem, a ruralni vizuelni identitet i trep pomešan sa dream-pop momentima karakterističan je za njen neprikosnoveni stil!

Kompletan press kit sa fotografijama dostupan je na linku:

https://umusic.box.com/v/quavo-lana-del-rey-tough     

Izdanje „Tough“ možete pronaći u svom PlayMPE playeru!

Izdanje „Tough“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

https://umrs.lnk.to/QuavoLanaDelReyTough

U slučaju da već niste, preuzmite svoj Play Mpe Player sa adrese – http://goplay.plaympe.com/en/download.php

Username je vaša e-mail adresa, a ukoliko se ne sećate svoje šifre, možete je ponovo zatražiti klikom ovde.

Universal Music Serbia

www.universalmusic.rs

Originalni tekst