DEBITOVAO je Dušan Lajović neslavno na Olimpijskim igrama. Srbin se sastao sa Maksimilijanom Merterom u 1. kolu singl turnira na Olimpijskim igrama. Srbin, koji je 53. igrač planete porazio je 111. igrač na ATP listi rezultatom 1:2 (3:6, 7:6, 3:6).

ЛАЈОВИЋ СЕ МУЧИО, ПА ИЗГУБИО: Србина поразио 111. играч планете на Олимпијским играма у Паризу

Foto: Goran Čvorović

Nakon dva uvodna gema gde su u prvom setu obojica sačuvali svoj servis, Lajović je Nemcu dozvolio da napravi brejk, i povede sa 1:3, nakon čega nije bilo nazad za Srbina. Merterer je sigurno igrao, te poveo sa 1:0 u setovima (3:6). 

Odmah na startu drugog Lajović je prepustio servis rivalu, da bi potom u četvrtom gemu imao još tri šanse da Dušanu oduzme servis, ali se Srbin odbranio, a potom i sam uzeo servis rivalu za 3:3.  

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Potvrdio je Lajović osvojeni gem, ali to nije uzdrmalo Nemca koji je napravio brejk i u devetom gemu, da bi već u narednom uzvratio Srbin, a nakon dramatične završnice i taj-brejka Lajović je susret uveo u taj-brejk koji je dobio rezultatom 8:6. 

Osokoljen drugim setom Lajović je i u trećem uspeo da nastavi, te je odmah na startu uzeo servis rivalu, ali o nije dugo zadržao. U šestom gemu je izgubio servis i Nemac je izjadnačio na 3:3.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Definitivno, bio je to početak pada. Lajović je pretrpeo novi brejk u osmom gemu. Imao je 0:30 na servis Nemca koji je došao do 40:30 i ostao nemoćan pred ukupno četvrtom meč loptom.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku “orlovima“ i u Lilu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst