Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, koji je preminuo 20. decembra 2022. godine, rijetko je govorio za medije ali je u jednom intervjuu otvorio dušu i opisao kako je izgledalo njegovo djetinjstvo, šta je radio kad mu se majka razboljela, ali i tajne sa estrade, koje je ponio sa sobom u grob.

Kako je govorio, mama je htjela da on bude ljekar, a tata mu je uvijek govorio da dijete bude šta hoće.

– Mene je film interesovao dosta. Htio sam onda filozofiju, pa lingvistiku i na kraju sam završio na filmu. Diplomirao sam režiju. E onda sam shvatio, pošto sam samo filmom htio da se bavim a ne spotovima i reklamama, da ja to u ovoj zemlji ne mogu da radim. Onda sam razmišljao da odem u Francusku ali ništa se od toga nije desilo – ispričao je Laća, piše Mondo.

Bilo je tu i nevjerovatnih stvari koje su se događale.

-Haris Džinović je stalno bio drka*ija. Stalno se nešto bunio. E, njemu sam pišao u viski. Onda sjećam se bio je neki biznis plan da se ide u Hamburg, sa njemačkom izdavačkom kućom, da se prodaju pjesme. Došao čovjek i ostavio tašnu i kao neće djeca. Mama rekla – ma bolje vi sklonite nju. Nije sklonio, burazer i ja otvorili tašnu, crtali mu Hitlerove brkove na pasošu, iscijepali karte. I propade posao – prisjećao se Laća.

Originalni tekst