Starleta Nada Đukić Blondi pričala je o tome kako je kupila diplomu, a sve je počelo kad joj je kum rekao da je mnogo pametna jer brzo kuca na računaru.

Blondi je priznala da je kupila diplomu iz menadžmenta i da joj je u tome pomogao „kum koji je mnogo jak i koji više nije među živima“.

Foto: Printscreen/You Tube

 

To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: „Mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš.“ Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila dakultet – kazala je ona pre nekoliko godina u emisiji „Opasnice“ i dodala:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Neću da kažem na kom fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da mi je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam devojka koja radi. Nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svesna. Uvek sam sve imala, nikad nisam oskudevala ni u čemu. Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja, jer sam ja došla ovde da se školujem, a ne da postanem javna ličnost. Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila.

sledeća vest

Originalni tekst