Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus došli su na rođendan Aleksandre Mladenović, a sa okupljenim predstavnicima medija razgovarali su u budućim planovima na polju karijere i privatnog života.

Pevačica Aleksandra Mladenović večeras proslavlja 30. rođendan, a na žurku su između ostalih došli pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pre nekoliko meseci Kdobili su sina kojem su dali ime Aleksej, a po svemu sudeći voditeljka ne namerava da se vrati poslu.

Ne planiram ništa. Planiram da rodim još dece. To bih volela – rekla je Kaća, a Ljuba se našalio:

Sviđa joj se taj režim: „Kad svi rade, a ja ležim“.

Kaća je otkrila kako su ona i Ljuba „podelili“ kućne poslove.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ljuba je uvek bio dobar. Što se tiče kućnih poslova ranije je bio bolji, a što se tiče deteta tu smo. Razmazila sam ga, sad više neće da radi – rekla je ona, a on se nadovezao:

Nemam potrebu više da radim po kući, zato što imam nju, ali kada treba da pomogne sa muška strane, ja sam tu. 

Voditeljka kaže da je ona „glavna“ u kući.

Ja držim glavnu reč. To bi tako trebalo da bude. On se u javnosti pita, a u kući ja. Šalim se, Imala sam više sreće nego pameti – rekla je ona, a zatim prokomentarisala Ljubinu izjavu da se užasno plaši gladi:

Foto: ATA

 

Da, istina je. Kao da nikada nisam imala da jedem, kao da sam živela u siromaštvu… Mnogo volim da jedem, volim da napravim sve, pa da se to umače nešto – kazala je voditeljka, a Perućica je dodao:

Ona kako jede, ne znam kako nema 300 kila.

Nedavno je supruga Aca Pejovića odlučila da pokloni pevaču automobil vredan 100.000 evra,  kada je Kaća to čula kratko je prokomentarisala: 

Foto: Tanja Andric

 

I ja ću Ljubi da poklonim auto kad bude bio Aco Pejović – rekla je ona kroz šalu, nakon čega su Ljuba i svi novinari prasnuli u smeh:

Nema veze. Ja ću da vozim ovo što imam – rekao je on, a Kolozeus je dodala:

Možda ga dobije za 50 godina braka.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

sledeća vest

Originalni tekst