Pevčica i njen suprug godinama su u skladnom braku, a da li je njihov odnos idiličan kao što izgleda, otkrila je jednom prilikom njihova kućna pomoćnica.

Seka Aleksić i Veljko Piljkić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi, a u braku su dobili dva sina. Žena koja je pre nekoliko godina bila zaposlena u Sekinoj vili u Staroj Pazovi otkrila je detalje pevačicinog odnosa sa suprugom Veljkom.

– Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima – pričala je nekadašnja Sekina kućna pomoćnica i otkrila da je brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića za primer.

Foto: ATAIMAGES

 

Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila – ispričala je ona za „Scandal“.

Pevačica je jednom prilikom za domaće medije otkrila tajnu srećnog braka.

– Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude na dohvat ruke. Veljko izuzetno mnogo trenira, zdravo se hrani. Ne jede on samo skupe stvari, obraduje se i kada napravim pljeskavice od spanaća, ali hrani se zdravo i ja mu tim stvarima udovoljavam – ispričala je Seka.

Foto: ATAIMAGES

 

Supruga najviše voli da obraduje kada ostane sama sa decom.

– On tada misli da će pojesti nešto što je ostalo od juče ili popiti protein jer „Svetlana nema vremena nešto da mu skuva“. Inače, uvek me zove ili tako ili „ljubavi“, nikada ne kaže Seka. E onda kada dođe, sačekaju ga tri jela na stolu, ja onda uživam dok ga gledam. Poklon svako može da kupi ali u ovim momentima ti zapravo pokazuješ ljubavi i požrtvovanje – ispričala je Seka jednom prilikom za „Svet“.

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

Da li će nas litijum potrovati ili ćemo se od njega obogatiti? Može li iskopavanje biti i bezbedno i isplativo? U Prištini ima 20.000 vahabija! Evo ko zapravo upravlja ovim ljudima! Četiri miliona imigranata iz Sirije mogu napraviti prilične nevolje Turskoj! Zapadu se ne sviđa ideja pomirenja dve države! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst