ANONIMUSI PRETE VUČIĆU: Smeta im zahtev za povratak vojske na Kosovo i Metohiju, ali i to što Srbija nije uvela sankcije Rusiji

57 “ANONIMUSI” PRETE VUČIĆU: Smeta im zahtev za povratak vojske na Kosovo i Metohiju, ali i to što Srbija nije uvela sankcije Rusiji

GRUPA koja se predstavlja kao “Anonimusi” preti preko društvene mreže Tviter predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću optužujući ga da pokušava da “destabilizuje region”.

NOVA, SKANDALOZNA I SRAMNA REAKCIJA NEMAČKE: Sukoba će biti sve dok Srbija ne prizna (tzv.) Kosovo

26 NOVA, SKANDALOZNA I SRAMNA REAKCIJA NEMAČKE: “Sukoba će biti sve dok Srbija ne prizna (tzv.) Kosovo”

POSLANIK vladajuće Socijaldemokratske partije Nemačke (SPD) Adis Ahmetović kaže da je uklanjanje barikada na severu Kosova dobar znak, ali da to ne znači da je sukob završen, prenosi Reporteri.

OSMEH NA LICU, BALONI U RUKAMA: Novogodišnja manifestacija u centru Beograda - mališani se okupili u velikom broju (FOTO)

25 OSMEH NA LICU, BALONI U RUKAMA: Novogodišnja manifestacija u centru Beograda – mališani se okupili u velikom broju (FOTO)

DECA Beograda, s osmehom na licu i balonima u rukama, okupila su se u velikom broju ispred Starog dvora, na novogodišnjem događaju koji organizuje Fondacija za srpski narod i državu.

POČELO UKLANJANJE BARIKADE U RUDARU: Uklonjena i barikada kod Zubinog Potoka (VIDEO)

9 POČELO UKLANJANJE BARIKADE U RUDARU: Uklonjena i barikada kod Zubinog Potoka (VIDEO)

UPRAVO je počelo ukanjanje barikade kod Krsta u Rudaru, u opštini Zvečan, prve barikade koja je postavljena pre 20 dana u znak protesta Srba sa severa pokrajine zbog hapšenja sunarodnika, kao i spiskova za hapšenje Srbe.

OVO SU UHAPŠENI TERORISTI: Pogledajte veliku akciju policije u Subotici (VIDEO)

4 OVO SU UHAPŠENI TERORISTI: Pogledajte veliku akciju policije u Subotici (VIDEO)

PRIPADNICI Radne grupe MUP-a, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici i Tužilaštvom za organizovani kriminal i međunarodnu koordinaciju Republičkog javnog tužilaštva, u improvizovanom kampu je pronašli su više od 100 iregularnih migranata, među kojima je 25 bezbednosno interesantnih osoba. Među zaplenjenim oružjem nalazi se automatska puška sa dva pripadajuća okvira i municijom, kao i manja količina marihuane.

Najnovije vesti

Originalni tekst