Susedi su oduševljeni koliko je pevačica prirodna i neposredna i kako dnevne obaveze obavlja potpuno neopterećena izgledom.

Nataša Bekvalac živi u prestonici sa ćerkama Katjom i Hanom, a njene komšije za nju imaju sam reči hvale i ističu da je Nataša uvek neposredna i duhovita.

– Nata je carica, viđamo je ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. Ona u pižami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala – kroz osmeh kaže komšija za Blic.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako kaže, iako ne slušam njene pesme može da proceni kada je neko dobar čovek, a ona to jeste.  U obližnjem marketu, koji nije baš ni toliko blizu zgrade od Bekvalac, kažu da svrati s vremena na vreme.

– Viđamo je uglavnom sa mlađom ćerkicom, kojoj svrati da kupi tako neke dečije zanimacije. Inače, ona se očigledno hrani zdravo jer joj je korpa uglavnom puna povrća i namirnica niske nutritivne vrednosti. Uvek je bez šminke, sa punđom na glavi i nasmejana. Prihvati da se slika sa prolaznicima, samo ponekad kaže: ček da stavim naočare da ne budem totalno raspadnuta. Ona je toliko duhovita i zbija šale na svoj račun, da to ne možete da ne primetite – pričaju radnice.

Foto: Informer

 

Devojka koja živi u blizini pevačice kaže da je uvek viđa užurbanu dok završava dnevne obaveze.

– Ona je je svako jutro rano budna jer vodi Katju u vrtić, onda vozi Hanu, pa vraća Katju i vodi je na razne aktivnosti. Onda opet uveče Hanu, pa se spremi i ide na nastup. Ta žena više živi u autu nego u kući. Ponekad je vidim 15 puta kako vozi tamo-vamo, ja učim na terasi pa sve vidim. Čujem je kako se smeje, naročito kada joj dođu sestre. Kristina je skoro svaki dan tu, deluju kao jedna skladna porodica – kaže ova devojka.

Foto: Masha Bandjur

 

Komšije novosadske barbike kažu da je kod Nataše i njenih ćerki uvek veselo i da je kuća puna ljudi.

– Hanine drugarice dolaze tu, pa se Nata šali i sa njima. Često joj dolaze sestre i kuća je često puna ljudi. Vidi se da je društvena i da su joj gosti jako važni u životu. Tada uglavnom vidimo i dostavljača hrane, pa čujemo smeh – kažu komšije.

Nataša Bekvalac mokra do gole kože! Pevačica u prozirnoj haljini završila u bazenu (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst