JOŠ jedan u nizu nesvakidašnjih pokušaja krijumčarenja otkriven je na graničnom prelazu Kelebija, kada su carinici u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 10.000 evra vrednih krema za lice u rerni jednog korišćenog šporeta.

КРЕМЕ ЗА ЛИЦЕ КРИЈУМЧАРИО У РЕРНИ СТАРОГ ШПОРЕТА: Цариници остали шокирани кад су отворили рерну

foto: Uprava carine

– Prekršaj je otkriven kada je na red za ulaznu kontrolu pristigao kombi stranih registarskih oznaka, kojim je iz Beča ka našoj zemlji putovalo troje putnika. Oni su službenicima na granici rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, dok je vozač prijavio i jedan polovan električni šporet. Međutim, ubrzo su ispod srednjeg sedišta otkrivene neprijavljene kartonske kutije pune krema za lice poznate nemačke kozmetičke kuće – navode u Upravi carine.

Carinici su nastavili kontrolu i tada deo krema zatekli u rerni prijavljenog upotrebljavanog šporeta, kao i u torbama sa ličnim stvarima putnika. Vrednost preko 250 otkrivenih krema za lice robne marke „Marbert“ procenjena je na gotovo 10.000 evra i one su zajedno sa vozačem i vozilom predate policiji u dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

EVROPA PRIPREMA PLAN B ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

EVROPA PRIPREMA PLAN „B“ ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

MAĐARSKA podržava predlog da Evropska komisija napravi novi plan finansiranja Ukrajine umesto onog koji je odbijen na poslednjem samitu EU, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban, koji je na sastanku lidera EU u Briselu sredinom decembra blokirao amandmane na budžet zajednice za 2024-2027. godine koji su predviđali izdvajanje za Ukrajinu 50 milijardi evra.

10. 01. 2024. u 15: 10

KAKAV JE OVO PRIZOR NA ZLATIBORU? LJudi bili šokirani neobičnom pojavom - evo o čemu se tačno radi (FOTO)

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst