Otac folk pjevačice Radmile Rade Manojlović prisjetio se najtežih trenutaka i odricanja zbog njene karijere.

‘Meni su bili jako teški trenuci kad je iz kuće otišla u Kragujevac na fakultet. Za Beograd sam znao da je to veća stvar, iz sela otići tamo i ostati normalan. Ja sam prezadovoljan s njima’, rekao je Rade i dodao da joj je samo jednu stvar zamjerao.

‘Kroz karijeru sam zamjerao što nije vodila računa o novcu, ne u smislu da ga potroši, nego koliko je zaradila i tko je što uzeo. Tjerao sam je da broji novac, ne bez razloga već zato što vidim da joj netko krade lovu, a ona kaže: ‘Tata, ti znaš da ja ne brojim’. To joj zamjeram, ništa više, ni dečke, ni karijeru, ništa’, kaže.

Za partnere, kako je i sama pjevačica istaknula, više i ne pita.

‘Kad su imale osamnaest godina rekao sam da sam na njihovoj strani, ali što god odlučili – radite za sebe, ne za mene’, iskren je bio otac pjevačice.

Dok pjevačica priželjkuje veliki solistički koncert, njen otac Rade drugačije razmišlja.

‘Ako ćete pošteno, ne bih se obradovao velikom koncertu. To je privilegija kad netko ima malo veću podršku sa strane, a ona može samo baciti pare, to nije jeftino i to joj ne treba. Dokle god ima posla i cijenu, to joj ne treba. Nisam protiv toga, ali nisam za to i tamo bih bio posmatrač kao i svatko drugi’, rekao je on, a onda se dotaknuo toga da pjevačičinu karijeru vodi njena sestra Marija.

‘Od kada je Maja postala menadžerica ne razmišljamo o tome što je tko napravio, a događalo se i krađa i sve ostalo’, zaključio je.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst