Golman Intera Jan Zomer izjavio je da se povlači iz reprezentacije Švajcarske, saopštio je danas fudbalski savez ove zemlje (ASF).

КРАЈ! Швајцарац одлучио да заврши репрезентативну каријеру

FOTO: EPA

Zomer (35) je za reprezentaciju Švajcarske debitovao u maju 2012. na meču protiv Rumunije.

On je poslednji put za nacionalni tim nastupio šestog jula na meču četvrtfinala Evropskog prvenstva u Nemačkoj protiv Engleske. Utakmica se u regularnom delu i posle produžetaka završila rezultatom 1:1. Engleska je posle penala pobedila s ukupnim rezultatom 6:4.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

– Posle pažljivog razmatranja, odlučio sam da završim karijeru golmana u reprezentaciji Švajcarske. Velika mi je bila čast i privilegija što sam mogao da predstavljam svoju zemlju tokom 94 međunarodne utakmice. Posle sjajnog nastupa na EP u Nemačkoj došao je trenutak da se oprostim – rekao je Zomer.

Zomer je od 2023. godine član Intera, a pre toga je branio za Bajern, Borusiju Menhengladbah, Grashopers, Vaduc i Bazel.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLAHOVIĆ OTVARA SEZONU U STILU! Srbin je oran da vrati Juventus tamo gde pripada, na vrh tabele

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE „PROKLETA JE AMERIKA“: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se „prelilo“ na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je – pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Originalni tekst