Španski teniser, Rafael Nadal se plasirao u polufinale ATP turnira u švedskom Baštadu savladao Argentinca Marijana Navonea, rezultatom 2:1 (6:7(2), 7:5, 7:5).

КРАЈ ЈЕ КАД РАФА КАЖЕ: Надал после маратона у полуфиналу Баштада (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Početak meča između Nadala i Navonea bio je neuobičajen, pošto je u prvih šest gemova viđeno čak pet brejkova.

Navone je servirao za set u devetom gemu, imao dve set lopte, ali je Nadal uspeo da se izvuče i napravi novi ribrejk.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Navone je u prvom setu imao 5:3, nije uspeo da odservira za set, ali je nakon dve spasene set lopte stigao do prednosti posle taj-brejka, koji je u svoju korist rešio sa 7:2.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Činilo se da će se Rafa brzo vratiti u meč, pošto je imao 3:0 na startu nastavka uz čak dva brejka viška, ali je Navone i to stigao. Ipak, posustao je u 12. gemu, izgubio je svoj servis, pa je Rafa stigao do 1:1.

Šta tek reći za treći set. Navone je poveo 2:0, ali je zatim Rafa osvojio pet gemova u nizu i stigao do 5:2. Imao je dve šanse da zaključi meč na svoj servis, ali nije uspeo, pa je mladi Navone stigao do 5:5. Nažalost po njega, tada je posustao, Rafa je osvojio osam od devet preostalih poena i stigao je do polufinala Baštada.

Tamo će osvajač 22 grend slem titule igrati protiv Hrvata Duja Ajdukovića.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre – Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst