Pevačica Zorica Pajić, javnosti poznatija kao Zorja, ponovo će okušati sreću na domaćem izboru za „Pesmu Evrovizije“, a sudeći po snimku koji je preko noći postao viralan na društvenoj mreži Tiktok, sumnja se da je numera plagijat.

Na zvaničnom Jutjub kanalu Radio-televizije Srbije, nedavno je objavljeno svih 28 kompozicija koje su ušle u trku za finalno veče, koje će se održati 2. marta, kada će biti proglašen pobednik koji će Srbiju predstavljati u Švedskoj na najvećem muzičkom događaju, „Evrovizija“.

Foto: ATA Images

 

Među velikim muzičkim imenima, ali i onima manje poznatim, našla se i Zorja, sa pesmom „Lik u ogledalu“.

Foto: Printscreen You Tube

 

Međutim, veliku pažnju javnosti izazvao je skandalozan snimak, koji kruži društvenim mrežama, a na kom se mogu uporedo čuti numera Zorice Pajić i svetski poznate Bili Ajliš, koju je snimila za potrebe filma „Džejms Bond“. Kako je sličnost ove dve pesme velika, korisnici društvenih mreža nisu štedeli našu mladu pevačicu, optužujući je za plagiranje.

„Zorja iskopirala Bili Ajliš, da li je ovo realno“, „Kradi, ali nemoj ovako očigledno“, „Koji šok, ne mogu da  verujem“, „Nije mogla bolju pesmu da iskopira“, „Ovo je klasičan Bond fazon“, „Njen muž baš onako providno kopira, kako ne ume to malo da zabašuri“, „Mene je blam“, samo su neki od komentara ispod spornog klipa.


Bitan datum za porodicu Rokvić! Nikola objavio fotografiju, pa napisao emotivnu poruku:

sledeća vest

Originalni tekst