Dragana Kosjerina juče je izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku Bojanu Perduvu na građanskom venčanju u jednom hotelu u Beogradu.

Poznata voditeljka Dragana Kosjerina i njen partner Bojan Perduv stali su na ludi kamen. Mladence je pre dva dana venčao srpski patrijarh Porfirije, a juče su sklopili građanski brak i organizovali slavlje za porodicu i prijatelje u luksuznom prestoničkom hotelu.

Foto: Printscreen/Instagram/jumireie

 

Veselje je upriličeno za oko 100 zvanica, a među njima su bile i kolege sa RTS-a. Mlada je blistala u elegantnoj, svedenoj venčanici, a osmeh nije skridala sa lica, piše Telegraf.

Foto: Printscreen/Instagram/jumireie

 

Zbog kuma je učinjen presedan, pa su mladenci sudbonosno da izgovorili na dva jezika, a lepa voditeljka je na svom prezimenu dodala muževljevo pa je od juče biti Dragana Kosjerina Perduv.

Foto: Printscreen/Instagram/jumireie

 

Ono što je mnoge iznenadilo jesu i nesvakidašnja jela koja su se našla na meniju: morner od zimskih crnih tartufa, krompir „darphin“, pršuta, lešnik, aioli od belog luka, guščja džigerica, langustin, „en feuille de brick“…

Mladenci i gosti dobro su se zabavili sudeći po prvim fotografijama i snimcima sa slavlja koji su se pojavili na društvenim mrežama. 

Evo da li je Dragana Kosjerina uzela prezime supruga: Voditeljki će ovo pisati u ličnoj karti

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst