Sinoć je Event Hall hotela „Grand“ bio pretesan za sve koji su želeli da svedoče istinskom spektaklu jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu – Lepe Brene!

Na završnom događaju Kopaonik Music Week-a, kojim se zatvara ovogodišnja muzička sezona, Brena je oduševila publiku svojim beskrajnim šarmom, entuzijazmom i neverovatnom energijom, dokazavši zašto je neosporno prva dama domaćeg šoubiza. Numere koje su obeležile decenije, poput „Udri Mujo“, „Miki, Mićo“, „Bato, Bato“, „Hajde da se volimo“ i mnoge druge, podigle su publiku na noge, ali i novije pesme poput „Boliš i ne prolaziš“, „Pazi kome zavidiš“; nisu izostale sa Breninog repertoara, na oduševljenje prisutnih.

Foto: IM Live Production

 

Koncert je najavljen jedinstvenim kolažnim videom, sa nekim od najprepoznatljivijih pesmama i spotova iz bogate Brenine karijere, a otvoren je numerom „Uđi slobodno“, uz gromoglasne ovacije i aplauze.

Foto: IM Live Production

 

Publika je uglas pevala svaku pesmu, stvarajući neponovljivu atmosferu, a produkcija SKYMUSIC-a je i ovog puta bila na visini zadatka, doprinoseći vrhunskom show-u o kojem će se dugo pričati.

Žurka je trajala do duboko u noć, a večeras nas u okviru Kopaonik Music Week-a očekuje još jedan
spektakl za zatvaranje sezone – koncert Zdravka Čolića, na istom mestu.

TV

Zašto se Evropa plaši Rusije? U najtežim vremenima Srbija uspeva da zadrži svoju nezavisnost! (VIDEO) Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! (VIDEO) Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst