Kontroverzni autor viđen je u jednom beogradskom lokalu u nesvakidašnjoj ulozi, dok je zabavljao dete svoje prijateljice i saradnice Ane Nikolić.

Goran Ratković Rale snimljen je sa ćerkom Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste u jednom beogradskom lokalu. Nije poznato da li je i neko od njenih roditelja bio u blizini ili je Rale pričuvao devojčicu dok su roditelji bili zauzeti.

Foto: Youtube printscreeen

 

Ova slika i nije neobična ako se uzme u obzir da je sam kompozitor govorio da su on i Nikolićeva veoma dobri prijatelji i saradnici. 

Naime, krajem prošle godine došlo je do skandala kada je u medijima odjeknula informacija da je Ana Nikolić napala i fizički nasrnula na kompozitora Gorana Ratkovića Raleta

Odmah nakon toga pojavile su se spekulacije o njihivoh navodnoj romansi, a kompozitor je to sve demantovao.

Foto: Foto: Printscreen Instagram, ATA Images

 

Kako je tada rekao, on i Nikolićeva su prijatelji više od 20 godina.

– To je jedina istina. Sve drugo što su neki mediji objavili insinuirajući da smo u vezi je apsolutna laž – istakao je kompozitor tada.

Pogledajte kako se Rale snašao u ulozi dadilje:

sledeća vest

TV

Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

Izrael ne bi mogao da opstane bez Amerike! Svet će ući u mirniju fazu ako Tramp pobedi na izborima! (VIDEO) Vašington u strahu jer zna za šta je Iran sposoban! Pakao Bliskog istoka dostiže tačku ključanja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst