Kandidatkinja kontroverznog srpskog reality showa ‘Zadruga’ Jovana Tomić Matora otkrila je da je imala intimne odnose s brojnim udanim pjevačicama. Reality zvijezda je pred ulazak u ‘Zadrugu 5’ otvorila dušu sljedećim riječima:

‘Od osmog razreda, pa sve do treće godine srednje škole bila sam hip-hoperica. Imala sam kratko ošišanu kosu, spuštene hlače, duboke tenisice… Sve na meni je visilo. Kad god je trebalo ići u shopping s bratom, njega je bilo sram stajati pored mene. Postojao je jedan štand na sajmu gdje sam kupovala muške stvari za hip-hopere. Baš nikad nisam nosila ružičaste majice, suknjice, šljokice i sve ostalo što vole djevojčice’.

Jovana kaže da je još u školskim danima dobila pogrdne nadimke iako tad još nije bila svjesna voli li žene ili muškarce. Međutim, nikad nikom nije dozvoljavala da je vrijeđa, pa je sve rješavala tučnjavama.

‘Zvali su me ‘Muškarača’ i ‘Lezbijka’. Nikad nisam patila zbog toga jer sam znala kako se obračunati s njima. Imala sam svoj krug ljudi u školi koji su zajedno sa mnom tukli te osobe koje su me zadirkivale. Sačekali bismo ih iza ugla, pa bi svatko dobio nekoliko šamara. To sam radila i u osnovnoj i u srednjoj. Ako mi netko dobaci, zna se što ga čeka! Tijekom cijele osnovne škole bila sam odličan učenik, ali sam imala jedinicu iz vladanja! Uvijek sam se družila s problematičnim dječacima, tukla po školi, crtala grafite, bježala s nastave… Radila sam sve što jedan odličan učenik ne smije i uvijek sam ja bila ta koja je maltretirala djecu u školi’, rekla je i dodala da je prvo intimno iskustvo imala s muškarcem, međutim kasnije je shvatila da joj se više sviđaju djevojke.

Zatim je otkrila i da je bila s brojnim pjevačicama s estrade.

‘Tu su bile i pjevačice, ne mogu ti reći koje, ali bilo ih je dosta. Neke su bile i udane, ali zaklela sam se da nikad neću otkriti njihova imena. S nekima sam imala intimne odnose poslije njihovog nastupa u toaletu kluba gdje su pevale. Znala sam se i potući s djevojkom! Jednom sam djevojci koja je poznata lupila šamar pred njenom majkom. Bile smo zajedno u kafani, pjevač joj je prilazio i i zavodio je, a ona je tvrdila da je on gay. Tu sam pukla od ljubomore. Meni je kratak fitilj, pa sam ju ošamarila pred majkom. Kajem se zbog toga… Dobivala sam i ja udarce od djevojke s kojom sam u vezi, uglavnom zbog gluposti. Ja sam svađalica, budim bijes u ljudima i onda to kulminira tučom’, rekla je Matora za ‘Hit informer’.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst