Predstavnica Srbije na „Evroviziji“ u Torinu i večeras je publiku ostavila bez daha svojim nastupom na PZE.

Večeras se održava drugo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju“ na kojem je nastupila i Ana Đurić Konstrakta.

Predstavnica Srbije na „Evroviziji“ 2022. godine u Torinu nastupila je pesmom „Novo, bolje“, a da je i ove godine jedan od favorita za pobedu govori gromoglasan apaluz i ovacije publike.

Pevačica se na sceni pojavila odevena u belom od glave do pete, dok je svita koja je nastupila sa njom bila u tonovima crne. Konceptualna umetnica je pred kamerama mesila hleb, a mnogi se pitaju postoji li poruka koja se krije iza performansa.

Podsetimo, na izboru za srpskog predstavnika na najpoznatijem muzičkom festivalu, koji će se ove godine održati u Malmeu, publici se u drugoj polufinalnoj večeri predstavlja 14 takmičara, a to su Nadia – „Sudari“, Hydrogen – „Nemoguća misija“, Iva Lorens – Dom“, Zejna – „Najbolja“, Filip Baloš – „Duga je noć“, Nemanja Radošević – „Jutra bez tebe“, Yanx – „Kolo“, Kat Dosa – „Tajni začin“, Džordži – „Luna park“, Dušan Kurtić – „Zbog tebe živim“, Teya Dora – „Ramonda“, Konstrakta – „Novo, bolje“, Milan Bujaković – „Moje tvoje“ i Durlanski – „Muzika“.

Domaćini i večeras su Dragana Kosjerina i Slaven Došlo. 

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst