Predstavnica Srbije na „Evroviziji 2022“ pojavila se u Malmeu i govorila o svojim favoritima.

Ana Đurić Konstrakta bila je predstavnica naše zemlje 2022. godine na Evroviziji s pesmom „Biti zdrava“, a sada se našla u Malmeu gde je komentarisala Teya Doru koja se ove godine takmiči pod zastavom Srbije. Na opšte iznenađenje, glavni Konstraktin favorit nije Teya Dora već Hrvat Bejbi Lazanja.

Foto: Masha Bandjur

 

Konstrakta je sinoć u Prvoj polufinalnoj večeri bila u „green room-u“ sa Teya Dorom i tvdi da je bila podrška i njoj, ali i drugim izvođačima:

– Jesam. Svoje u njoj, a i verovatno u svakom izvođaču pred nastup u suštini se smiriš i fokusiraš, ona je bila fokusirana. Imala je bar 10 minuta da ostane sama, ali onako u tom „bablu“ jako nezgodno jer je jako veliki promet i stalno je buka i svi se raspevavaju, i ti nemaš momenat da budeš sam sa sobom. Mislim da to svima nedostaje, ali uspela je da 10 minuta bude sama. Ne poznajem je dovoljno da provalim da li je imala tremu – rekla je Konstrakta.

Foto: Instagram/Printscreen

 

Otkrila je i kako je došlo do toga da bodri pevačicu iz arene u Malmeu.

– Da, evo opet ja. Nisam i ovo što se desilo je čista slučajnost, budući da se sinoć ovde dešavao „Balkan parti“, inače do je Evrovizija uglavnom se organizuju partiji u tom gradu. Sinoć je baš bio „Balkan parti“ na kojem je učestvovala Sanja Vučić, Bojana Stamenov, Tajiči i ja. To se poklopilo sa prvim polufinalom, i onda sam uspela da dobijem akreditaciju i uđem u „grin rum“. „Grin rum“ ove godine nije kao inače, sedeli smo iza ekrana, nismo videli binu i gledali ekrančiće okolo.

Pomenula je i ostale izvođače, koje, kako kaže, nije baš i ispratila, ali kao velikog favorita ističe predstavnika Hrvatske, te napominje da bi njegova pobeda mnogo donela i Srbiji.

Foto: Masha Bandjur

 

– Nisam ispratila sve izvođača, to ja o tome… Teško, ja ni 2022. nisam ispratila sve. Ono što sam sipratila ranije, jeste Italijanka, ona mi se baš sviđa…. od ovih što su sinoć učestvovali, nismo uspeli da vidimo baš sve budući da je Tea bila druga pa smo se malo njoj posvetili. Lazanju sam ispratila, on je tu favorit za pobedu i nadamo se da će tako i da bude, to bi bilo dobro za sve nas i u regionu. Vidim da je dosta skrenula pažnju Irska, taj nastup je dobro izrežira, ali ja nisam čula pesmu i ne znam tačno o čemu se radi. Nastup je bio dobro izrežiran. Slovenija isto, to sam ispratila i ranije, to je dobro – navela je Konstrakta i pomenula kladionice:

– Kladionice ne odgovaraju na kraju uvek razultatima, tako da to, čini mi se, uvek opterećuje izvođače. Čak i onima koji su visoko na kladinocima, donos im neko opterećenje da to mora da se održi. Teško je ne gledati u to, nadam se da to Teju nije opterećivalo. Ona je, koliko smo mi čuli u bekstejdžu to, odlično izvela – kaže.

Foto: Foto: Estock/Časlav Vukojčić

 

Konstrakta je ispričala i šta je poželela ovogodišnjoj predstavnic nakon što se plasirala u finale.

– Šta sam poželela Teya Dori? Pa ne, ja sam joj rekla da je posao završen. Tako sam se i ja osećala, to je meni one godine kada sam ja učestvovala bilo bitno, da uđemo u finale, pa dalje šta bude. Tako da sam i njoj rekla da može da se opusti od ovog trenutka, samo da se posveti tome da iznese, da kupi publiku tom svom svoj prisutnošću na bini.

Na pitanje da li će pratiti finale, kratko je poručila:

– Finale je u subotu, pratiću da – poručila je.

Pregledi otkrivaju koja pesma sa Evrovizije će biti hit! Evo koliko ima naša Teya Dora i ko ima manje od nje

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst