Iako su poznati po čestim raskidima i brutalnim svađama, večeras u emisiju “Zadruga Narod pita” dolaze Anastasija Stanojević Palčica i Marko Petrušević Petrući, kao par.

Ovaj dvojac se čas voli, čas ne, a večeras će odgovoriti na sva pitanja gledalaca i otkriti kako funkcionišu nakon završetka Zadruge 6, tokom koje su se upoznali i započeli romansu, a njihovu vezu obeležili su brojni skandali.

Kako su u Zadruzi raskidali zbog svake sitnice, mnogi smatraju da će večeras njihova veza još jednom doživeti krah!

Foto: Printscreen

 

Palčica je poznata po ishitrenim reakcijama, ali i britkom jeziku, pa će bez sumnje iskreno komentarisati svog partnera i bivše rijaliti učesnike, s kojim je provela nekoliko meseci.

Ona je neretko ulazila u konflikte sa tadašnjim cimerima, a danas će otkriti sa kime i dalje ratuje.

Foto: Printscreen

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst