Odnos Jelene Karleuše i Ace Lukasa oduvek je bio turbulentan, poznato je da su njih dvoje bili čas u dobrim onosima, čas u teškom sukobu, koji je kulminirao svađom i uvredama na Instagramu, a ovaj put pevač je izneo svoje mišljenje o koleginici.

Oni su se tada posvađali jer je Karleuša stala na stranu Milice Pavlović u aferi “Provereno”, dok je Aca Lukas stao na stranu Ane Nikolić, koja je objavila demo-snimak hita koji je snimila njena mlađa koleginica.

Verbalni rat je trajao danima. Ipak, sve se promenilo nedavno, kada je sve iznenadila činjenica da je JK zapratila na Instagramu i Anu i Acu.

Foto: printscreen

 

Sada je o njihovom odnosu progovorio i sam pevač, koji tvrdi da se s Jelenom, s kojom ima i duetsku pesmu “Bankina”, zapravo nikad nije ni posvađao.

– Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije desilo da se sretnemo negde, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to šta se desilo pre toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali. Mi se posle toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli – mi bismo se smejali. To što Jelena i ja malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to.

Foto: Foto: Marko Đoković

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst