Majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se i prokomentarisala ljubomorne scene koje njena ćerka priređuje Anđelu Rankoviću zbog njegovog stava da je normalno ostati sa bivšim partnerima u dobrom odnosu.

Majka aktuelne rijaliti učesnice Anite Stanojlović se složila svojom ćerkom da joj brak sa Matorom nije trebao, te istakla da je ponosna na svoju mezimicu i da joj je Anđela poslao sam Bog da je spasi.

Foto: Youtube printscreen

 

– Anita je jako zaljubljena, lepo joj je u toj vezi, ima sve i kada ti je previše stalo do nečega javlja se i strah da to izgubiš. Ona se plaši i tako razvija filmove i upada u teorije. Još tamo ukućani stalno prebacuju kako će je Anđelo ostaviti pored i ona onda oseća nesigurnost. A Anđelo nije takav tip da joj stalno govori te reči koje ona želi da čuje, on je zreliji, pušta da dela sve pokažu. Anita je jako povređena bila i vuče tu traumu od ranije, a samo treba da se opusti i prepusti, i da ima jaču veru u sebe i da shvati koliko zaista vredi – rekla je Anitina majka, pa dodala da smatra da je njena ćerka na pravom putu:

Foto: Printscreen You Tube

 

– Mislim da je pre ulaska Anđela, Anita je imala nervne slomove, sama se borila protiv cele kuće, a ipak je ona još uvek dete. Nije poslušala intuiciju, ali nikada nije kasno za novi početak. Drago mi je što je na pravom putu i što je prošlost ostavila iza sebe, ponosna sam na nju ove sezone.

Breskvica o skandalu nakon finala PZE:

sledeća vest

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst