Miloš Biković jedan je od najuspešnijih srpskih glumaca, a njegove komšije otkrile su kako se filmska zvezda ponaša iza kulisa.

Mimo svojih uloga, on se našao u žiži javnosti jer se nedavno porodila njegova nežnija polovina Ivana i donela na svet njihovo prvo dete. Bikovićeve komšije javnosti su sada otkrile kako se glumac ponaša u privatnom životu. 

Foto: E-stock

 

Biković je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, a mišljenja o njemu su totalno podeljena. Jedni kažu da je uobražen, a drugi tvrde totalnu suprotnost.

Komšije su zbog takvih podela odlučile da otkriju pravu istinu o glumcu:

Svi smo ispratili „Južni vetar“ a gledamo i ostala njegova ostvarenja. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja, stvarno je super lik – reče jedan od komšija.

Viđamo ga sve češće, mislim da je više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju zbog čega mi je drag jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i divan momak – otkriva jedna komšinica.

Foto: Printscreen/Instagram/bikovic

 

Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi poslovno, nekada sa partnerima. Nekada se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Imam smo reči hvale za njega – kazala je komšinica za Kurir. 


sledeća vest

Originalni tekst