Aco Pejović omiljeni je susjed u rodnom Prijepolju. To tvrde mještani koje je ekipa Kurira srela nedaleko od njegovog doma.

  • Naš Aco. Ponos naš. Divna su sva djeca iz te kuće. Aco je najviše uspio, ali i njegova braća su super – kaže susjed.
  • To su bila tri brata. Tri mušketira. Aco je bio nestašan, ali stariji brat ga je smirivao. Roditelji su mu puno radili, pa često nisu bili kod kuće. Oni su tako sami ostajali i vodili računa o sebi. Sjećam se jednom prilikom došli su njegovi s posla, iz treće smjene i djece nema u kući. Haos, drama je nastala. A onda su ih našli na terasi kako spavaju u ćošku jer dok su bili sami u toku noći, učinilo im se da je netko ušao u kuću, pa su mlađeg brata zamotali u deku, a njih dvojica s noževima zaspali na terasi’, prisjeća se baka Zorica. Ona je s ponosom pričala o porodici pjevača.

Jedan stariji sugovornik je dodao:

  • Majka i otac su ih dosta čuvali i puno su radili i brinuli se o njima. Aco živi taj neki bogat i javni život, dok je njegov brat, koji je ostao ovdje, kao i svi mi, čovjek iz naroda. Nikad nije rekao lošu riječ za svog brata i znamo da im Aca pomaže kad god im nešto treba. Nije dolazio skoro, nekako otkad su mu otac i majka preminuli slabo dolazi. Mnoge su djevojke odavde bile zaljubljene u njega i prije nego što je postao popularan, jer je uvijek bio šmeker, s tim se rodiš. Ali, on je svoju Bilju upoznao ovdje i prije nego što je postao popularan. I evo, i dandanas traju.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst