Home Iz minuta u minut Komarnici u potkrovlju: bez zujanja, molim
komarnici-u-potkrovlju:-bez-zujanja,-molim

Komarnici u potkrovlju: bez zujanja, molim

55

Mreže protiv insekata za krovne prozore čine život pod kosinama prijatnim čak i leti. Jer sa komarnikom za krovne prozore može doći leto – a muve, moljci, komarci i drugi insekti ostaju van domašaja vaše oaze mira. Sa Tondach komarnicima ćete u potpunosti uživati u najboljem periodu godine. To je upravo zato što mreža protiv insekata koja se ugrađuje na krovni prozor čini nepremostivu prepreku za sve insekte koji bruje i zuje. Sada, takođe, možete držati svoje prozore otvorene uveče sa upaljenim svetlima ili čak odškrinute tokom cele noći. Na ovaj način ćete neometano uživati u letu pod krovom i tokom večernjih sati jer komarnici za krovne prozore pružaju miran san!

Neinvazivna zaštita od insekata tokom leta

Krovni nagibi sa nekoliko prozora čine život na poslednjem spratu jedinstvenim. Sa mrežom za insekte, vaši krovni prozori sada garantuju neometan noćni odmor i leto bez peckanja i svraba. Inovativna Tondach mreža protiv insekata prekriva vaše krovne prozore bez ostavljanja najmanjih praznina, a sa druge strane, propušta svetlost i vazduh tako da uvek postoji prijatna klima u prostoriji. Tondach komarnik je posebno modelovan tako da savršeno dopunjuje krovne prozore. Takođe, pravilno ugrađeni komarnici su praktična i ekološka zaštita od insekata – oni traju godinama i čine neinvazivnu barijeru koja ne zagađuje vazduh i ne narušava ekosistem.

Komarnici za prozore na krovnim kosinama

Kao što znate, komarci, pauci, muve, moljci i drugi insekti mogu da iskoriste čak i najsitnije prolaze i pukotine da uđe u vašu kuću. Da bi se sprečilo ovo neželjeno stanje, sve Tondach roletne protiv insekata za krovne prozore se bore i protiv ovoga. Štaviše, mreža protiv insekata je čvrsto uvučena u šine tako da ostaje stabilna i sigurna. Na ovaj način vas neće probuditi uznemirujući zvukovi i ujedi noću. Inovativna funkcija blagog i ujednačenog podizanja takođe garantuje posebno meko i kontrolisano izvlačenje i uvlačenje mreže protiv insekata za vaše krovne prozore. Zaštita od insekata se brzo i sigurno fiksira i ugrađuje. Jednostavno rukovanje i brza instalacija čine Tondach komarnike idealnim izborom za svako potkrovlje!

Originalni tekst