Glumac Kolin Farel otkrio je da se osećao kao „loš glumac“ nakon što je glumio u njegovom hit filmu Aleksandar iz 2004.

U njemu je tada mladi Farel otelotvorio Aleksandra Velikog, a uz njega u filmu su se pojavila i velika glumačka imena, među kojima su Anđelina Džoli i Entoni Hopkins, prenosi N1.

Kada je film prvi put izašao, svi su očekivali da će biti značajan uspeh, ali to nije bio slučaj. Film je dobio više negativnih kritika, posebno u vezi sa Farelovom igrom u ulozi. Bilo je i očekivanja da bi film mogao da dobije Oskara, ali se to nikada nije dogodilo.

„Očekivanje je opasna stvar. Kada kažem ‘očekivanje’, svi smo imali spremne smokinge. Svi smo bili kao: ‘Ok, momci, idemo na dodelu Oskara. Ovo je sigurna stvar.’ A onda su kritike izašle na videlo“, objasnio je glumac, prenosi Far Out Magazin.

Nakon što su se u novinama pojavile brojne negativne kritike filma, glumac je počeo da se pita da li je uopšte dobar u ovom poslu.

„Jedan za drugim su mi pisali da spakujem kofere. Pisali su Aleksandar Tupi, Aleksandar Dosadni, Aleksandar Neartikulisani, Aleksandar Slabi. Mislio sam da sam goo, da sam loš glumac“, rekao je Farel.

Iako reakcije na Aleksandra nisu bile dobre, to se ne može reći za mnoge druge sjajne filmove u kojima je Farel glumio. Deo njegove karijere obuhvata filmove kao što su The Banshees of Inisherin, The Batman, The Gentlemen, Miami Vice, The Vay Back i mnogi drugi.

Post Views: 60

Originalni tekst