Radmila Rada Manojlović popularnost je stekla učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, a kroz isti televizijski format proslavio se i njen brat Nenad sa kojim, kako se čini, nije u naboljim odnosima.

Rada je u više navrata rekla kako bi volela da sa bratom snimi duet, koji bi se našao na njenom novom albumu. U pitanju je numera koja govori o bratu i sestri, koji su razdvojeni još u detinjstvu, ali je Nenad, kako govori izvor blizak pevačici, odbio saradnju.

Foto: Miloš Rafailović

 

– Rada će tu pesmu snimiti, sada samo ne zna sa kim, jer je pesma čista emocija i lepa priča o bratu i sestri. Svako ko je čuo demo snimak se naježio. Ona je pisala Nenadu i poslala mu je snimak, ali joj on nije odgovarao. Negde posle Nove godine, Rada mu je opet pisala i nije dobila odgovor. U jednom trenutku joj se javila Nenadova žena i rekla joj kako on sada ne planira da snima duete, jer želi da izbaci solo pesme. Rada i njena sestra Maja ostale su u šoku. On se njoj nije javio uopšte, a priča kako je Rada njega sabotirala, jer navodno nije htela da mu pomogne i tako dalje, a on je taj koji je svaki put nju odbio. Nenadov i Radin tata je takođe ljut na njega, ne zato što neće sa njom duet, nego zato što se nije udostojio da joj se javi i da sa njom popriča. Njoj je mnogo žao što oni nemaju bliži odnos i što Nenad ne želi da komunicira sa njom, a niko ne zna zašto je to tako. Rada je baš plakala, kada joj se snaja javila i rekla da Nenad ne želi da peva sa njom – govori izvor za Star.

Foto: ATAIMAGES

 

Međutim, Nenad ne želi da priča na ovu temu. Pevačica je objavila i tvit na društvenoj mreži Iks, a sumnja se da je to upućeno upravo njenom bratu.

– Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na svetu. Tužno – napisala je Manojlovićeva.


Marina Tucaković i Džej zajedničku tajnu odneli u grob: Poznatom pevaču namestili zamku, pa ga uhvatili u krađi

sledeća vest

Originalni tekst