NAJBOLjA atletičarka planete Ivana Španović privlači pažnju svetske javnosti gde god da se pojavi, a takođe i na društvenim mrežama.

КОЛИКО ЉУДИ ПАДАЈУ НИСКО?! Испрозивала Ивану Шпановић, па добила лекцију коју ће памтити цео живот

Tanjug/AP

– U mojoj zoni. Jer u 2024 godini postoje dve titule koje moraju da se odbrane, i još jedna koja mora da se osvoji, najavila je krajem prošle godine Ivana šta je čeka u 2024. godini kao i deo svog treninga.

Jedna korisnica Instagrama dala je sebi za pravo da pre nekoliko nedelja prozove Španovićevu zbog razvoda od Marka Vulete.

– I tako ti osta sama sa svojim medaljama i uspesima – glasio je komentar.

Ivana nije ostala bez reči na ovakav kometar.

– Je l ovo Vama zvuči patetično? To je možda Vaše stanje uma, trenutne okolnosti nas ne definišu kao osobe, uspesi još manje. A o tome kako ko smatra da treba da živi svoj život je samo njegova stvar – odgovorila je Ivana.

Usledili su i brojni komentari osude od strane drugih korisnika…

– Sama se i rodila. Njeni uspesi su samo njeni i to joj niko ne može oduzeti. Njen život je njena stvar. Koliko glup i neumesan komentar. Pogotovo što ga piše jedna žena. No, kompleksi su čudo, napisala je jedna korisnica Instagrama.

–  Gospođo, a zašto se ne bi okrenuli Vašim ličnim problemima? Verujte da će Ivana prevazići svaki izazov kao i do sada, a Vi najbolje da se posvetite tome da Vi i Vaši najmiliji naredni period provedete pre svega u dobrom zdravlju, jer biće teško.. Verujte mi, komentar je drugog korisnika…

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst