Massimo Savić, preminuo je u 60. godini, a ovu vijest potvrdila je njegova supruga na Facebook – u.

“Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe”, napisale su na Facebook – u.

Oprostio se Halid Bešlić

“Dragi prijatelju, neka ti je laka crna zemlja. Porodici iskreno saučešće”, kratko je poručio Massimov kolega Halid Bešlić.Dino Jelusić je šokiran. Masimmu je posvetio emotivnu objavu.

“Massimo… Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo.

Potpuno sam u šoku. Da mogu vratiti vrijeme, vratio bi se na početak 11. mjeseca i došao na tvoj veliki koncert u Arenu i otputovao dan kasnije. Bio si velik i poseban. Hvala ti na svoj muzici, podršci i ljubavi. Voli te Dino”, napisao je na Facebooku.Jacques Houdek poručio je da večeras pjeva u Massimovu čast.

“Dragi prijatelju, predragi kolega Massimo, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pjevati samo za Tebe i Tebi u čast…”, napisao je na Facebooku.

Oglasio se i Tony Cetinski.

“Počivao u miru Massimo. Iskrena sućut obitelji i tvojem malom krugu velikih ljudi..’, poručio je.

Originalni tekst