Novinar Jovan Memedović, koji je nedavno dao otkaz na RTS, okružen je lepotama većim i od onih koje prikazuje u emisiji “Sasvim prirodno”.

I te lepote su isto prirodne! Reč je o njegovoj bivšoj ženi Mirjani i ćerki Maši. Jovan je sa Mirom bio u braku 20 godina, a za nju mnogi kažu da je pronašla eliksir mladosti, pošto se ne menja. 

Foto: printscreen instagram

Jovanova bivša supruga

Pored nje, Memedović je ponosan i na ćerku Mašu, koja je dobro poznata srpskoj javnosti po neverovatnoj lepoti! 

Foto: printscreen instagram

Maša Memedović

Lepa Maša bavi se montažom i fotografijom, a ujedno je i jedna od popularnijih influenserki. Čini se da je baš tu, na svom poslu, pronašla i svog emotivnog partnera. Memedovićeva se godinama zabavlja sa filmskim rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem, za kog je i verena.

Poznati voditelj i novinar ima i sina Uroša, ali on se ne eksponira javno. O njemu se pisalo kad su ga nepoznati mladići napali i pretukli na ulici. Uroš je tada prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama, ali je uspeo da se oporavi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst