Pjevačica Slađa Alegro, poznata kao fina i smjerna, jedna od rijetkih koju kroz karijeru na estradi nisu pratili skandali, a sada prvi put govori o porodičnim odnosima, te otkriva da ju je svekrva razmazila i da kod nje spava do dva po podne. Kako ističe, majka njenog supruga Zorana Grozda ima široke poglede na svijet i s njom se odlično razumije.

– Svekrva mi nikad ništa me zamjera, više zamjeri sinu. Bez obzira na to što smo udaljeni 300 i nešto kilometara, svaki dan se čujemo, tu je da isprati Milu. Grozda je široka žena, širokih i modernih shvatanja, uvijek joj pošaljem ako radim neku novu pjesmu, voli da gleda emisije u kojima sam ja. Fino nas ugosti kad dođemo kod nje u Foču, ja spavam do dva, sačeka me doručak, nekada me bude sramota što se toliko odmaram, ali ona zna i svjesna je da se tamo najbolje odmorim, nema idi tamo, idi ovamo, pravo se odmorim i hvala joj na tome – otvorila je dušu Slađa u pa istakla da mnogo polaže na prave porodične vrijednosti:

– Stvarno se trudim i Zoka je živio takvim životom, sada se trudimo da i Mila ima šta da prepriča. Trudimo se da svaki praznik budemo zajedno, imamo tu sreću da i moja majka živi u istoj zgradi. Moja prabaka je i dalje živa, s njom takođe provodimo te dane. Vidim da je Mila sretna i ne zna za drugo. Kada bude porasla, sama će izabrati s kim će provesti, da li će s društvom ili momkom, ali se nadam da nikada neće otići. Šalim se, naravno – priča pjevačica.

(express/republika)

Originalni tekst