Influenserka i model Kara Del Toro pojavila se u srijedu uveče na premijeri novog filma “The Mother” u Los Anđelesu. Ona je mamila poglede u bezobraznom, atraktivnom izdanju koje je istaklo njenu izvajanu figuru. Kara očito zna kako da skrene pažnju na sebe.

Proslavljena Amerikanka na crveni tepih stigla je u vrlo izazovnoj haljini za koju definitivno treba smjelosti, ali i samopouzdanja!

Njoj toga ne nedostaje, a to nam je dokazala u više navrata – ona je jedna od rijetkih slavnih dama koja se ne boji da pokaže svoje nesavršenosti, pa je u više navrata dijelila fotografije na kojima joj se vidi celulit.

Ovog puta, zgodna 29-godišnjakinja riješila je da istakne adut koji ju je i proslavio – raskošne, bujne grudi. Njen izbor pao je na haljinu od rastegljive likre u crnoj boji sa dubokim šlicem, ali i još nekoliko hrabrih proreza.

Naime, ukrštene tračice krasile su ovu bezobraznu toaletu na više mjesta, otkrivši pritom puno gole kože i činjenicu da Kara ne nosi donji veš.

Ona je izdanje zaokružila crnim sandalama od satena sa platformom, vrlo diskretnim nakitom, kao i jednostavnom, ali svečanom frizurom.

Originalni tekst