Reper Filip Arsenijević, poznatiji kao Suril uhapšen je na Zlatiboru zbog pretnje porodici iz Bačke Palanke.

Kako prenosi Kurir, njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Suril je rođen u Beogradu 1990. godine, a otac mu je Vladimir Arsenijević, najmlađi dobitnik NIN-ove nagrade, a značajno priznanje dodeljeno mu je i 1994. godine kada je imao 29 godina, za roman „U potpalublju“.

Foto: ATAIMAGES

 

Roman „U potpalublju“ preveden je na ukupno dvadeset jezika, a pozorišna predstava koja je po ovom romanu nastala u produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta i u režiji Nikite Milivojevića, proglašena je za najbolju 1996. godine i nagrađena je Sterijinom nagradom.

Filip je muzikom počeo da se bavi davne 2010. godine. a tada se javnosti predstavljao pod imenom „Surova realnost“. Ubrzo nakon toga otputovao je u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u „Surreal“. 

Foto: ATAIMAGES

 

Suril je inače pobornik narkotika, posebno trave, o čemu je javno govorio u svojim gostovanjima u emisijama. Pored toga, on čak i u svojim pesmama govori o narkoticima. On je 2018. godine objavio pesmu „Marihuana“, koju je producirao Aleksandar Milić Mili, frontmen grupe Miligram, a pomenutu numeru Suril izvodi zajedno sa Karleušom.


Anketa: Ko je najbolji voditelj jutarnjeg programa na Red televiziji?

sledeća vest

Originalni tekst