Izbor za Miss Srbije 2021. godine održan je u Šarm El Šeiku, a pobedu je odnela Anja Radić. Najlepša devojka Srbije ima više od 10 hiljada pratilaca na Instagramu, a sudeći po fotografijama nema sumnje da je sasvim zasluženo ponela laskavu titulu.

Svoje pratioce Anja je obaveštavala o toku takmičenja, a nakon prvog dana objavila je fotografiju u crno-belom kupaćem, sa puštenenom kosom i šeširom na glavi.

U opisu je pisalo: „Prvi dan završen. Ne postoje reči kojima bih opisala koliko sam srećna što se opet susrećem sa tai chi-em i što po drugi put vidim Crveno more.“

Takođe, ona je pobedila u još jednoj kategoriji.

„Ne znam kako bih opisala ovaj dan i ovoliku radost. Pored snimanja, održano je Miss Bikini takmičenje gde sam pobedila“, napisala je Anja ispod fotografije na kojoj drži cveće.

Miss Srbije je pozirala u jednodelnom crno-belom kupaćem koji je izrezan na bokovima i ima mašnice. Ovaj interesantan model savršeno je istakao Anjine obline, a ona je prosto blistala u njemu, uz veliki osmeh.

Inače, Anja Radić ima 20 godina, iz Beograda je, i student je Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment.

anja
Foto: PrintscreenInstagram/anjaaa.r

Prva pratilja na izboru za Miss Srbije je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Miss šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, Miss Teen internacional, a ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević.

Miss Eco Srbija je Nataša Pilipović iz Vrbasa, dok je Miss fotogeničnosti Emina Rajičić iz Čačka, prenosi Stil Kurir.

Prelepotica iz Gane odbila milijarde, ostala u rodnom selu i sama zasenila svoju lepotu

Original Article

(Visited 6 times, 1 visits today)