Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić uskoro će postati roditelji, a lepe vesti su obradovale sve njegove fanove!

Biković i Malićeva već mesecima kriju da je Ivana u blagoslovenom stanju i presrećni su što će se ostvariti u ulozi roditelja.

Miloševa izabranica je u sedmom mesecu, oseća se odlično, a poznato je da je ovaj par svoju vezu krio sve do premijere filma “Južni vetar”.

Foto: ATAimages

 

Miloš i Ivana pojavili su se 2021. godine zajedno na beogradskoj premijeri filma “Južni vetar 2 – Ubrzanje”, kada su prvi put uslikani, ali na društvenim mrežama nisu objavljivali zajedničke fotografije.

Par je romansu započeo u Rovinju, a Ivana je poreklom iz Crne Gore. Po zanimanju je pravnica.

Foto: Privatna arhiva

 

Malićeva veoma vodi računa o ishrani i svojoj liniji, a tome u prilog govore i fotografije izvajane figure koje neretko objavljuje na društvenoj mreži Instagram.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Oglasio se Vladimir Tomović povodom svog ulaska u

sledeća vest

Originalni tekst