Ilićka je smislila kako da još uvek zakonitom suprugu dostavi sporne papire.

Bivši rijaliti učesnici, Jelena Ilić i Ivan Marinković ušli su u „Elitu 7“ kao bračni par, ali je za vreme boravka u Beloj kući došlo do prevare. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Jelena je svog muža prevarila sa Urošem Rajačićem, na iznenađenje svih. Nakon neverstva, supružnici su krenuli da iznose prljav veš iz svog odnosa i odlučili su da stave tačku na brak. 

Iako su mnogi smatrali da će se Marinković i Ilićka pomiriti, do toga ipak nije došlo. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako prenosi „Pink.rs“, Jelena danima pokušava da dođe do Ivana kako bi mu dala papire za razvog braka, ali je on po svemu sudeći izbagava. 

Međutim, rijaliti učesnica je uporna u svojoj nameri da se razvede, pa je tako našla rešenje. Ona je Marinkoviću sporne papire ostavila na portirnici zagrade Pink televizije, jer on sutra gostuje u emisiji „Narod pita“, pa ih onda mora uzeti. 

sledeća vest

Planeta

Kraj rata biće šok za Ukrajice, ali i mnoge na Zapadu! Moskva i SAD napraviće dil, a međunarodno pravo obesite Medvedev se obrušio na Džonsona! Kapitulacija Kijeva znači rat sa Puč je propao, pobeda čavista u Venecueli ruši planove Srbi će morati da plate ulazak u Hrvatsku! I ne samo Srbi, već i Bosanci, Makedonci, Crnogorci, Ameri, Britanci, Kanađani...

Kreće ETIAS sistem

Srbi će morati da plate ulazak u Hrvatsku! I ne samo Srbi, već i Bosanci, Makedonci, Crnogorci, Ameri, Britanci, Kanađani…

Od maja naredne godine državljani Velike Britanije, kao i državljani zemalja Zapadnog Balkana, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, kao i Moldavije i Ukrajine, moraće da plaćaju taksu za vizu od sedam evra. za ulazak u šengenski prostor, piše Gardijan , a prenosi Slobodna Dalmacija .

Originalni tekst