Dragana Mitar je govorilila o dijeti i operacijama:

– Operisala sam sve što mi se nije sviđalo, pa sam riješila da sredim i liniju, skinula sam 20 kilograma, jer jedem samo jednom dnevno.

Bivša “modelsica” sedam puta je operisala nos, stavila je fasete na zube i zategla lice, a sada je sredila i liniju.

– Moje novo lice zaslužilo je i novo tijelo. Mnogo toga sam mijenjala na sebi, ali ne iz dosade ili hira, već da bih bila zadovoljna sobom. Imala sam 70 kilograma, što je stvarno previše. Bila sam nesretna zbog toga! Ipak, uspjela sam da se odreknem hrane koju volim i da izgubim čak 20 kilograma. Konačno sam sretna i sviđa mi se kako izgledam. – kaže Dragana.

Ona otkriva da je morala mnogo toga da promijeni u svojim navikama da bi konačno smršala.

– Prvo sam prestala da jedem tijesto i slatkiše, kao i da pijem gazirane sokove. Odmah sam primijetila velike promjene u organizmu. Ranije bih, kada pojedem hranu iz “Meka” ili picu, obavezno uzimala i dezert. Poslije toliko hrane osjećala bih se umorno i neraspoloženo. Više nije tako, osjećam se zdravije, lakše… Onda sam počela da jedem samo jednom dnevno! Na mom stolu su uglavnom kuhana jela. Volim čorbe i sve što se jede kašikom – priča bivša učesnica “Zadruge”.

Dragana kaže da su fizička aktivnost i masaže, pored ishrane, takođe važne za topljenje kilograma.

– Stalno sam u pokretu i treniram svaki dan. Uz to, idem redovno na masaže, ali i na lipolizu, što je procedura kojom se injekcijama ubrizgavaju supstance koje sagorijevaju masti na mjestima koja su kritična. Kod mene su to stomak, butine i zadnjica – priča Dragana i dodaje da je ona dokaz da svako može da smrša:

– To je stvar odluke i želje za promjenom. Ja sam presjekla u glavi i zato mi ništa nije bilo teško.

OVO JEDE DRAGANA MITAR

Doručak: Čaj

Ručak: Čorba sa povrćem i mesom

Večera: Voda

Trik savjet: Kad god osjetite glad popijte čašu vode ili čaj. Ja sam tako uspjela drastično da smanjim kilograme.

(Express/Espreso)

Originalni tekst