Pevačica i pobednica rijalitija “Zadruga”, bez dlake na jeziku rekla je da je srećna i ispunjena, kao  i da je izuzetno ponosna na sebe.

Ovo je akcija običnih ljudi, mojih pratilaca, fanova i svih ljudi dobre volje. To su novogodišnji paketići, sutra imamo već prvu turu, idemo u Vršac, našla sam i Deda Mraza… Podelićemo jednom centru poklone… – govorila je Kristina.

printscreen

Kija Kockar

Pevačica je progovorila o novom dečku o kome se spekulisalo, te je vešto promenila temu i priznala koliko je ponosna na svoja dostignuća kada je njena humanitarna akcija u pitanju. Takođe, gledaocima ružičaste televizije, otkrila je sa kim će čekati novu 2023. godinu ali i priznala važnu odluku koju je donela.

Ne izmišljajte mi dečka jer ga nikada neću naći. Uću ću u Novu godinu raspoložena, jako sam ponosna na ovu humanitarnu akciju, jer ću ja lično i kupovati i nositi i pakovati… Ja sam žena za sve! Pozivam sve ljude dobre volje da se priključe ovoj akciji – nasmejala se Kija i dodala:

Za Novu godinu neću nastupati, biću sa prijateljima. Bez gužve! Ova godina je bila i lepa i ružna. Moja odluka je da nikome ne dozvolim da upropasti ni sekund ni minut jednog mog dana! Želim da život onako kako samo ja želim – rekla je Kristina na Pinku.  

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst