Na društvenim mrežama se lažne vijesti šire velikom brzinom, a jedna od onih koja je potresla javnost je da je preminuo Kemal Hasić. Kako se navelo, preminuo je u kolima Hitne pomoći. Šokirani pratitelji su bili u nevjerici i nastojali da provjere šta je istina.

Naravno, svi su odmah pomislili da se radi o poznatom pjevaču, ali preminuo je njegov imenjak iz Zenice, koji je poginuo juče u sječi šume. Iako ovo nije namjerna dezinformacija ili lažna vijest mnogi su ostali u nevjerici.

A vidno potrešen, Kemal Hasić je dao izjavu samo za “Express”. Kaže da mu je danas telefon zvonio bezbroj puta, prestao je da broji u neka doba.

-Odgovorio sam samo onim najbližima i bitnima jer fizički nisam mogao svima. Ovaj dan mi je baš bio katastrofa, jedva čekam da se relaksiram uz pjesmu – rekao je “kralj derneka”.

Na videu ispod pogledajte šta je sve rekao za “Expressov” portal.

@expressbih NAKON VIJESTI DA JE PREMINUO U KOLIMA HITNE POMOĆI: Kemal Hasić je živ i zdrav #kemalhasić #fyp #crnahronika #sok #drama #express #expressba #bosna_i_hercegovina ♬ original sound – express.ba

The post Kemal Hasić o pogibiji svog imenjaka: Ovaj dan mi je bio katastrofa (VIDEO) appeared first on Express.

Original Article