Nataša Kojić, kćerka Dragana Kojića Kebe, prije petanest godina je otišla u Ameriku i od tada nije dolazila u Srbiju. Pošto u obećanoj zemlji još uvijek ima status azilanta, ukoliko bi izašla iz Amerike više ne bi mogla da se vrati.

Međutim, priča se i da je razlog njenog nedolaska u Srbiju dečko Kebine kćerke. Navodno se Dragan i Olja nisu mirili sa emotivnim izborom svoje kćerke koja je, navodno, bila u dugoj vezi sa dvanaest godina starijim, tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls, piše Hello!.

‒ Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikada nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lijep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredjeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najljepše pjesme ‒ izjavio je svojevremeno folk pjevač, pokušavajući da demantira glasine.

Bilo kako bilo, činjenica je da njegovu kćerku skoro 15 godina nismo vidjeli u Srbiji gdje je, prije nego što se zaputila u Los Anđeles, pod umjetničkim imenom Taša snimila tri albuma. Iako nema previše aktuelnih, a prije svega informacija iz prve ruke, upućeni kažu da je Nataša našla svoje mjesto u muzičkom segmentu američke filmske industrije.

U međuvremenu je promijenila lični opis, više nije plavuša već brineta, a primjetni su i tragovi estetskih intervencija.

Originalni tekst