Milica je pre svega istakla da je jedna od njenih tajni uspeha to što je veliki radnik, kao i da je imala na koga da se ugleda jer su je od malena učili pravim vrednostima.

ATAIMAGES

Milica Pavlović, pevačica

Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj, i dan danas mislim da može, mogao je po dve smene da spoji i da radi. Moja tetka se bavi medicinom, zdravstveni je radnik. Ona je ogroman radnik, pored toga što se školovala. Tek da ne govorimo o baki i deki, oni su tek radnici koji su ustajali u pet ujutru kako bi obavljali sve poslove u sklobu domaćinstva. Ja ceo život ispred sebe imam primer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče.

Milica se potom prisetila svojih prvih muzičkih početaka, i istakla da nije sve bilo toliko lako koliko se tada činilo.

– Čiji te komentar posle toliko truda, zaboleo? Da li se sećaš možda? – upitala je voditeljka.

Danas je to onako smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratnije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam, ali nisam zaboravila. Nakon koncerta u Čairu, postoji jedna fotografija koja je postala viralna, neko je izbacio sliku nepoznatog muškarca u publici, zaokružio facu i napisao “Evo ga Keba u publici, u prvom redu u fan pitu” – ispričala je Milica kroz smeh u emisiji “Premijera- Vikend – Specijal”.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst