Keba veruje da ima velike šanse da baš on bude taj!

Keba je veliki perfekcionista, ništa ne prepušta slučaju. Izabrao je pravi narodnjački hit, koji se pamti već posle prvog slušanja. Osim toga, priprema i koreografiju jer želi da i na sceni pokaže zašto bi baš on bio najbolji izbor za predstavnika Srbije – priča naš izvor blizak vlasniku narodnjačkih hitova “Imao sam”, “U snu ljubim medna usta” i “Bre gidi džanum”.

Energičan nastup

Kako Informer saznaje, Goca Lazarević je pripremila pravo muzičko iznenađenje!

Zoran Sinko

Goca Lazarević, pevačica

Publika će se oduševiti kada čuje i vidi šta je Goca spremila. Svi je znamo kao pevačicu narodne muzike, a za Evroviziju je spremila brzu pesmu u tehno-haus fazonu! Ma, biće to ludilo! Ona veruje da će tako dopreti i do mlađih i do starijih fanova – priča naš izvor i dodaje da Goca sprema i pravi spektakl na sceni:

Darko Cvetanović

Goca će na sceni nastupiti sa plesačima…

Nastup će joj biti energičan, Goca će đuskati na bini! Zajedno sa plesačima sprema koreografiju. Toliko se trudi da sve bude savršeno da je promenila i način ishrane, jer želi da bude u top-formi.

I Popović ima hit

Pored Kebine i Gocine pesme, na konkurs RTS-a stiglo je još čak 900 kompozicija! Na Evroviziju bi da idu i Anđelina, Tijana Dapčević, “Frajle”… Saša Popović je na konkurs za Evroviziju poslao narodnjačku operu, koju će pevati “Zvezde Granda” Nenad Osmanović i Aleksandar Simić.

ATA Images

Saša Popović je spremio duet dvojice takmičara “Zvezde Granda”

Obojica su učestvovali u prošloj sezoni “Zvezda Granda”. Nenad je stigao do finala, a Aleksandar je ostao upamćen po operskom pevanju. Njih dvojica su snimili duet koji smo poslali za naš izbor, Pesmu za Evroviziju. Pesma je u operskom fazonu – ispričao je nedavno Popović za Informer.

Konačan spisak kompozicija koje će se takmičiti na PZE 2023 biće objavljen do kraja godine.

Evrovizija 2023. u Londonu

Evrovizija, 67. po redu, trebalo je da se održi u Kijevu jer su ove godine predstavnici Ukrajine “Kaluš orkestra” pobedili u Torinu. Međutim, zbog rata u toj zemlji organizaciju je preuzela Engleska. Ove godine je na Evroviziji učestvovalo 40 zemlja, a za sledeću godinu njih 37 je potvrdilo učešće.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst