SRPSKA atletičarka Ivana Španović bila je četvrta na atletskom mitingu u Linjanu (Italija), skočivši skromnih 6,29 metara, što joj je bila poslednja priprema za Olimpijske igre, ali ono što mnogo više brine nego slab rezultat je povreda naše velike uzdanice za medalju u Parizu.

КАТАСТРОФА ЗА СРБИЈУ! Ивана Шпановић се повредила пред Олимпијске игре

Tanjug/AP

Naime, Španovićeva je skočila samo u prvoj seriji, a potom je na predlog trenera Gorana Obradovića prekinula takmičenje zbog povrede.

– Prekinuli smo takmičenje. Nismo želeli ništa da rizikujemo. Osetila je jak bol u Ahilovoj tetivi desne noge. Leva noga je dobro, ali u skoku udalj imate ono naguravanje suprotnom nogom u pretposlednjem koraku, on je nešto duži, zbog čega se ovakva povreda češće dešava na toj nozi – ispričao je Obradović za „Sportski žurnal“ i time zabrinuo sve navijače u Srbiji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović uputili su se u Rijeti gde će sa medicinskim timom pokušati da povredu drže pod kontrolom, a očekuje se da tamo ostanu sve do 1. avgusta kada se vraćaju u Novi Sad. Upravo odatle Ivana Španović će poći na Olimpijske igre na kojima želi zlatnu medalju, jedinu koja joj nedostaje.

– Krećemo 4. avgusta, dva dana pre kvalifikacija. Finale je 8. avgusta – objasnio je Goran Obradović, koji je dugogodišnji trener najbolje srpske atletičarke.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

(Sportski žurnal)

BONUS VIDEO Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst