Katarina Vučetić je u sedmom mesecu trudnoće, a bivša manekenka sa nestrpljenjem isčekuje momenat kada će ugledati svoju bebu.

Ona je danas obradovala fanove na Instagramu video snimkom u kojem je otkrila pol deteta, a iznenađenje su joj priredili njeni najmiliji.

– Hvala ti bože na ovom daru! Nikada ne prestajte da verujete u svoje snove! Moji najbliži znaju da je budući sin oduvek bio moj najveći životni san. Jer sve je dobro i samo dobro i može da bude! Sve u životu nam se dešava sa razlogom, uvek sam pratila božije znakove, koliko god da mi je bilo teško znala sam duboko da sve što mi se dešava ima neki smisao i da će na kraju doneti samo dobro. Čovek je živ dok sanja! Koliko god da se nalazite u nekoj životnoj oluji znajte da vas bog voli – napisala je Kaća u opisu objave.

Inače u javnosti za sada nije poznato ko je otac manekenkinog deteta.

View this post on Instagram

Hvala ti Boze na ovom daru!!! 🙌🏻💙🙌🏻… Nikada ne prestajte da verujete u svoje snove!!!!! Moji najbliži znaju da je budući sin oduvek bio moj najveći ŽIVOTNI SAN!🙏🏼💙🙏🏼 Jer sve je dobro i samo dobro i može da bude!!! Sve u životu nam se dešava sa razlogom, uvek sam pratila Božije znakove, koliko god da mi je bilo teško znala sam duboko da sve sto mi se desava ima neki smisao i da ce na kraju doneti samo dobro. Čovek je živ dok sanja!!!! Koliko god da se nalazite u nekoj životnoj oluji znajte da vas Bog voli…💙 Hvala kumovima na ovom predivnom iznenadjenju!

A post shared by Katarina Vucetic (@grofica_di_milutovac) on Oct 28, 2020 at 4:10am PDT

Чланак Katarina Vučetić otkrila pol bebe u emotivnom snimku! (VIDEO) се појављује прво на Vesti online.

Original Article