Jelena Karleuša oglasila se za Informer nakon što je UMG povukao muziku svojih izvođača sa platforme TikTok!

„Universal Music Group“ (UMG) uklonila je muzičke kataloge svojih izvođača, uključujući pesme Jelene Karleuše, Tejlor Svift, Drejka i ostalih najvećih zvezda, sa TikToka nakon što su pregovori o obnovi ugovora o licenciranju prekinuti.

Ovim povodom kontaktirali smo jedinu srpsku pevačicu, Jelenu Karleušu, koja izdaje svoju muziku pod okriljem najuticajnije izdavačke kuće na svetu.

Albume „Alfa“ i „Omega“ izdala sam pod okriljem svetske izdavačke kuće „Universal“, a oni nisu postigli dogovor o plaćanju izdavačkih i autorskih prava sa platformom TikTok. Universal „drži“ najveće svetske zvezde, a na Balkanu imaju samo mene. Dok se ne dogovore i TikTok ne plati, muzika svih nas neće biti dostupna. Verujem da će naći zajednički jezik jer im je u interesu da se vrate najpopularniji izvođači na svetu. Naravno, sve druge platforme, poput Instagrama i Jutjuba, su u redu i moja muzika je tamo dostupna – kaže Jelena Karleuša za Informer.


Sa TikToka obrisana muzika Jelene Karleuše, Tejlor Svift i ostalih svetskih zvezda: Rat giganata dostigao vrhunac, oglasila se JK

sledeća vest

Sport

Dobre vesti za Miloja! Hvang se uskoro vraća!

Fudbal

Dobre vesti za Miloja! Hvang se uskoro vraća!

Reprezentacija Jordana napravila je veliko iznenađenje na Kupu Azije pošto je u meču polufinala savladala favorizovanu Južnu Koreju rezultatom 2:0 i time se prvi put u istoriji plasirala u finale kontinentalnog takmičenja.

Spektakl u najavi! Posle skandala i oglašavanja Petkovića, oglasio se i Bjelicin advokat! Gotovo! Izvadili mu meniskus! Sada je definitivno, Embid neće biti MVP Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Partizan

Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Košarkaši Partizana sinoć su poraženi od Splita 74: 67 u Beogradskoj areni i to im je čak šesti poraz u ovogodišnjem izdanju ABA lige. Mnogi smatraju da je glavni krivac umor, ili nezainteresovanost igrača za duele koji nisu Evroliga, a šta vi mislite?

Originalni tekst