Pevačica je, u prisustvu ogromnog broja obezbeđenja, stigla na Ušće sat vremena pre svog nastupa.

Muzička senzacija Jelena Karleuša stigla je na Ušće, kako bi se spremila za večerašnji nastup na festivalu „Music Week“.

JK je, u pratnji desetorice pripadnika obezbeđenja, ispraćena do garderobe, a njen nastup zakazan je za 15 minuta posle ponoći. Na sebi je imala dugu „mirari“ haljinu, dok je, iako to od nje nismo navikli, na nogama bila u ravnim papučama.

Zanimljivo je da je baš u tom momentu, na istom mestu, prolazila i Nikolija Jovanović, međutim, pevačice se nisu pozdravile, šta više, potpuno su se izignorisale.

Foto: Masha Bandjur

 

Podsetimo, Jelena Karleuša, kao najveća zvezda, zatvoriće trodnevni festival „Music Week“. Pop diva je nastup, koji je do samog kraja čuvan kao iznenađenje, pripemala nedeljama, a očekuje se da će ovoga puta prevazići sva očekivanja i, razume se, pomeriti granice.

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst