Jelena Karleuša uzvratila je na prozivke Grand produkcije.

Naime, počelo emitovanje nove sezone “Zvezda Granda”, a u isto vrijeme, ali na drugoj televiziji, emitovan je snimak Karleušinog nedavnog koncerta iz Beograda.

Grand tvrdi da je Jelena fotošopom izmijenila grafikon sa podacima o gledanosti, čime je “obmanula javnost tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji”.

Odavno JK i ljudi iz Granda nisu u dobrim odnosima, ali čini se da ih Karleuša nikada nije tako brutalno spustila na zemlju kao na Iksu (Tviter).

Podsjetimo, JK je ranije bila član žirija u pomenutom takmičenju.

-Ali Grand koji šalje medijima saopštenja kako su oni bili gledaniji i vrijeđaju me – tužan, ali očekivan potez. U njihove tabele bez tačnog vremena i minuta kad se mjeri gledanost NIKO više ne vjeruje. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali su sami krivi. RIP Zvezde Granda, još prošle godine – napisala je JK.

Gledaoci hoće šou, dodaje pjevačica.

“Hoće da vide trud i rad, hoće svjetsku priču! ALPHA&OMEGA šou je upravo to pružio! Ljestvica je pomjerena visoko! Uvrede na moj račun od strane Granda samo su pokazatelj koliko su nezahvalni za sve što sam im činila, koliko su popijeli što sam ih ja sama potukla i nesvjesni da su gotovi – zaključila je JK, prenosi cdm.me

Originalni tekst