Jelena Karleuša posle projekta “Alfa”, objavila je i drugi album pod nazivom “Omega”, a među njenim novim numerama našla se i pesma “Romane” u kojoj ima i ruskih reči. Sada je otkriveno i kome je ova pesma posvećena.

Ljiljana Jorgovanović čuvena je novinarka i tekstopisac. Samostalno, ali i zajedničkim snagama s pokojnom Marinom Tucaković u prethodnih 20 i kusur godina napisala je najveće hitove za mnoge muzičke zvezde.

Foto: Facebook prntscreen/Ljilja Jorgovanovic

 

Kao što je bilo za očekivati, Ljilja je autor i nekoliko pesama na novim albumima JK “Alfa” i “Omega”, a jedna od pesama koja je postala hit na prvo slušanje je numera “Romane”.

Foto: Printscreen You Tube

 

Od trenutka kada je pesma objavljena, svi su se pitali ko je misteriozni Roman kome se Jelena obraća u pesmi, a kako je otkriveno u pitanju je, niko drugi do ruski milijarder Roman Ambramovič, jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Foto: reuters

 

Da je u pitanju zaista ruski oligarh i naftni magnat, potvrdila je i sama Jorgovanovićeva, autorka ovog nesvakidašnjeg i intrigantnog teksta koji odmah ulazi u uši.

– Jeste. Roman Abramovič mi je bio inspiracija za tekst. Sinonim milionera, a ime mu se divno pevalo. Tekst je pisan pre ukrajinskog rata i poruka pesme je slatka i simpatična – rekla je Ljilja, a zatim je otkrila i još neke stihove ove pesme, koji nisu ušli u finalnu verziju koja se našla na albumu “Omega”:

– Bilo je više stihova nego što je otpevano. Recimo: “Vladala je Katarina, sada vlada Šajk Irina” ili “Romane, svojim avionom skoči, pa kod Putina u Soči” – ispričala je Ljilja.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Anđelinu šokirala pesma

sledeća vest

Originalni tekst